DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Welle. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je woning extra in de verf zet.

Unieke kasten met karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Welle ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Welle. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een hoogwaardige maatkast plaatsen in Welle: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je woonst te Welle, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Welle. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!