DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Weerde. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Weerdse woonst extra in de verf zetten.

hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Weerde bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Weerdse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Weerde monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Weerde

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Weerde ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek!

maatkast zwart

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Weerde, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Weerde. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!