Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Weerde. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Voor elke ruimte van jouw woning een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Weerde installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Weerde

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Weerde, gaat die jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Weerde worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Weerde. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!