Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Wannegem-Lede. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten plaatsen in Wannegem-Lede: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Na de plaatsing van de kast te Wannegem-Lede, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Wannegem-Lede ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Wannegem-Lede geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Wannegem-Lede. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!