Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Waanrode. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Waanrode: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Waanrode, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering. maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woning in Waanrode bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Waanroodse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Waanrode geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Waanroodse woonst extra in de verf zet. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Waanrode

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Waanrode ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Waanrode. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Waanrode?

Wanneer we je kast in Waanrode kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kost een maatkast voor mijn woning in Waanrode veel meer dan een standaard kast?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Waanrode komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Komen jullie mijn woning in Waanrode op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Waanrode. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Waanrode?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.