Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Vrasene. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Vrasense huis extra in de verf. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Vrasene

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Vrasene ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast monteren in Vrasene

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woonst te Vrasene, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Vrasene

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Vrasense huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Vrasene. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Vrasene. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!