DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Vorst. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Vorst

Jouw DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Vorstse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Vorst plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

maatkast wit man

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast plaatsen in Vorst

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Vorst, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Unieke kasten op maat van je woonst in Vorst

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Vorst ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Vorstse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Vorst. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!