Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Vlissegem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van jouw woonst een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Vlissegem geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Vlissegem: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Vlissegem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Vlissegem ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Vlissegem. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!