DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Vlimmeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat van je woonst in Vlimmeren

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Vlimmeren ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus! hangmeubel living

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Vlimmeren, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Voor elke ruimte van je woonst in Vlimmeren bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Vlimmerense woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Vlimmeren monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief. inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Vlimmerense huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Vlimmeren. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!