Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Viersel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Vierselse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Viersel

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Vierselse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Viersel. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten op maat van je woonst in Viersel

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Viersel ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! maatkast zwart

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Viersel, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Viersel. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!