DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Viersel. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Viersel

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Vierselse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Viersel. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Viersel

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je huis te Viersel. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Een unieke kast op maat van je woonst in Viersel

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Viersel ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Vierselse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Viersel. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!