Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Viersel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Vierselse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Viersel, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Een unieke kast op maat van je woonst in Viersel

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Viersel ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Viersel

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Vierselse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Viersel plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Viersel. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!