Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Velzeke-Ruddershove. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Velzeke-Ruddershoofse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Velzeke-Ruddershove

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Velzeke-Ruddershove ten volle gerespecteerd. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van je huis in Velzeke-Ruddershove bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Velzeke-Ruddershoofse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Velzeke-Ruddershove. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk. maatkast wit vrouw

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Velzeke-Ruddershove: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Velzeke-Ruddershove, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Velzeke-Ruddershove. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Velzeke-Ruddershove? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Velzeke-Ruddershove?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Kost een maatkast voor mijn woning in Velzeke-Ruddershove meer dan een standaard kast?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Velzeke-Ruddershove hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Velzeke-Ruddershove?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Velzeke-Ruddershove om alles definitief op te meten.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Velzeke-Ruddershove?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Velzeke-Ruddershove enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.