Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Velm

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Velm, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Velm

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Velm ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Velmse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Velm

Een DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Velmse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Velm plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Velm. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!