Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te monteren in Val-Meer: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Val-Meer, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. maatkast wit man

Een unieke kast op maat van je woonst in Val-Meer

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Val-Meer worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Val-Meerse woonst extra in de verf zetten. maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Val-Meer

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Val-Meerse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Val-Meer monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Val-Meer. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Val-Meer?

Wanneer we je kast in Val-Meer kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kan de maatkast voor mijn woning in Val-Meer online besteld worden?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Val-Meer hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Val-Meer?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Val-Meer om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Val-Meer?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.