Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Ukkel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Ukkelse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

hangmeubel living

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Ukkel

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Ukkel, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Ukkel

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Ukkelse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Ukkel installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Ukkel

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Ukkel ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Ukkel. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!