Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze monteren in Uitkerke. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Uitkerke ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw woonst een verfrissende oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Uitkerke. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Uitkerke

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je huis te Uitkerke. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Uitkerke. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!