Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Torhout. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten met karakter

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Torhout ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Dat bouwt ze 100% uniek!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten installeren in Torhout: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Torhout. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Torhoutse huis

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Torhoutse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Torhout. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Torhoutse woonst extra in de verf.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Torhout. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!