Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Tollembeek. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Tollembeek

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Tollembeekse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Tollembeek installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Tollembeekse woning extra in de verf zetten.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Tollembeek

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Tollembeek, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Tollembeek

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Tollembeek ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Tollembeek. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!