Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Tielt. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Tielt

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Tielt ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Tielt

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Tieltse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Tielt geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Tieltse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. maatkast zwart

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Tielt

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Tielt, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Tielt. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!