Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Testelt. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Testelt: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Testelt, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw huis in Testelt worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw woonst een verfrissende oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Testelt monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Testelt. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!