DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast installeren in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Terhagen ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze specialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Terhagen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Terhagen

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Terhagen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Terhagen. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!