Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Terhagen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je huis in Terhagen bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Terhaagse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Terhagen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Terhagen

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Terhagen ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! maatkast zwart

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Terhaagse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Terhagen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!