Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Teralfene. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Teralfeense huis extra in de verf. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Teralfene bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Teralfeense huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Teralfene monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast monteren in Teralfene

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Teralfene, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Teralfene

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Teralfene worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!