Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Strijtemse woning extra in de verf zetten. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Strijtem

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Strijtemse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met unieke vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Strijtem installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Strijtem

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Strijtem ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast installeren in Strijtem

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Strijtem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Strijtem. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!