Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Strijpen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Strijpen

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Strijpense woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Strijpen monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief.

inbouwkast slaapkamer

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Strijpense woonst extra in de verf wordt gezet.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Strijpen

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Strijpen, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Strijpen

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woonst in Strijpen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Strijpen. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!