Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van je woonst in Strijpen bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Strijpense woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Strijpen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Strijpense woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Strijpen: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Strijpen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Strijpen

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Strijpen ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Strijpen. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!