Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Snellegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van jouw woonst een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Snellegem monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Snellegem ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten plaatsen in Snellegem: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je huis te Snellegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Snellegem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!