Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Sint-Rijkers. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Sint-Rijkerse woning extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te plaatsen in Sint-Rijkers: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Sint-Rijkers, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Rijkers

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woonst in Sint-Rijkers worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je huis in Sint-Rijkers bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Sint-Rijkerse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Sint-Rijkers monteren. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!