Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Sint-Pieters-Rode. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten installeren in Sint-Pieters-Rode: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Sint-Pieters-Rode, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Sint-Pieters-Rode geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Een unieke kast met een sprekend karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Sint-Pieters-Rode ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Sint-Pieters-Rode. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!