DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Sint-Michiels. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Sint-Michielse woning extra in de verf zetten. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Sint-Michiels

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Sint-Michielse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Sint-Michiels geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Michiels

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Sint-Michiels ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Sint-Michiels

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woonst te Sint-Michiels, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Sint-Michiels. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Op welk moment wordt mijn kast in Sint-Michiels geleverd?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Sint-Michiels online bestellen?

Een kast op maat voor je woning in Sint-Michiels hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Sint-Michiels?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Sint-Michiels om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Sint-Michiels gemaakt?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.