Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Sint-Martens-Latem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woonst in Sint-Martens-Latem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Sint-Martens-Latemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Sint-Martens-Latem. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit man

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Sint-Martens-Latem: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Sint-Martens-Latem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Sint-Martens-Latemse woning extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Martens-Latem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Sint-Martens-Latem ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Sint-Martens-Latem. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Sint-Martens-Latem?

Wanneer we je kast in Sint-Martens-Latem kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kost een maatkast voor mijn woning in Sint-Martens-Latem veel meer dan een standaard kast?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Sint-Martens-Latem hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Komen jullie mijn woning in Sint-Martens-Latem op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Sint-Martens-Latem om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Sint-Martens-Latem?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.