Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Sint-Maria-Oudenhove. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woning in Sint-Maria-Oudenhove bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Sint-Maria-Oudenhoofse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Sint-Maria-Oudenhove installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Sint-Maria-Oudenhoofse woonst extra in de verf zetten.

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Sint-Maria-Oudenhove

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woonst te Sint-Maria-Oudenhove, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Maria-Oudenhove

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Sint-Maria-Oudenhove ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Sint-Maria-Oudenhove. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!