Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Sint-Maria-Oudenhove installeren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Sint-Maria-Oudenhoofse woning extra in de verf.

hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Sint-Maria-Oudenhove

Een DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Sint-Maria-Oudenhoofse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Sint-Maria-Oudenhove plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Sint-Maria-Oudenhove

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Sint-Maria-Oudenhove, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Maria-Oudenhove

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Sint-Maria-Oudenhove ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Maria-Oudenhove. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!