Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Sint-Lenaarts. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van jouw woonst een originele oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Sint-Lenaarts. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Sint-Lenaarts

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Sint-Lenaarts, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Sint-Lenaarts ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Lenaarts. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!