Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Kruis-Winkelse huis extra in de verf wordt gezet. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Kruis-Winkel

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Sint-Kruis-Winkel ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Sint-Kruis-Winkel

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Sint-Kruis-Winkelse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Sint-Kruis-Winkel geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. inbouwkast trap

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Sint-Kruis-Winkel: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Kruis-Winkel, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Kruis-Winkel. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Sint-Kruis-Winkel?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Kost een maatkast voor mijn woning in Sint-Kruis-Winkel veel meer dan een standaard kast?

Een maatkast van DM-Line hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kast. Aangezien je zelf meedenkt over de indeling en afwerking, heb je ook het prijskaartje mee in de hand. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag helpen onze adviseurs je graag verder.

Komen jullie mijn woning in Sint-Kruis-Winkel op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Sint-Kruis-Winkel monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Sint-Kruis-Winkel gemaakt?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.