Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Sint-Kruis-Winkel. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woonst extra in de verf wordt gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Sint-Kruis-Winkel ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Sint-Kruis-Winkel geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast plaatsen in Sint-Kruis-Winkel

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Sint-Kruis-Winkel, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Sint-Kruis-Winkel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!