Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Sint-Joris Nieuwpoort. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Joris Nieuwpoort

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Sint-Joris Nieuwpoort ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek! hangmeubel living

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te monteren in Sint-Joris Nieuwpoort: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Sint-Joris Nieuwpoort. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Voor elke ruimte van je woning in Sint-Joris Nieuwpoort bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Jorise huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Sint-Joris Nieuwpoort plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Jorise woonst extra in de verf wordt gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Joris Nieuwpoort. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!