Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Sint-Jan. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Sint-Janse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Sint-Jan bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Sint-Janse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Sint-Jan installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Sint-Jan

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Sint-Jan, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Jan

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Sint-Jan ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Jan. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!