DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Sint-Jacobs-Kapelle. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Sint-Jacobs-Kapelle: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Jacobs-Kapelle, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Jacobs-Kapelse huis extra in de verf wordt gezet.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Jacobs-Kapelle

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Sint-Jacobs-Kapelle worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Sint-Jacobs-Kapelle

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Sint-Jacobs-Kapelse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Sint-Jacobs-Kapelle. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Sint-Jacobs-Kapelle. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!