DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Sint-Gillis-Waas installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Sint-Gillis-Waas

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Gillis-Waas, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Gillis-Waas

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Sint-Gillis-Waas ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je Sint-Gillis-Wase woning extra in de verf zet. inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Sint-Gillis-Waas

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Sint-Gillis-Wase woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Sint-Gillis-Waas plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Gillis-Waas. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Sint-Gillis-Waas?

Wanneer we je kast in Sint-Gillis-Waas kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kost een maatkast voor mijn woning in Sint-Gillis-Waas veel meer dan een standaard kast?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Sint-Gillis-Waas hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Sint-Gillis-Waas?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Sint-Gillis-Waas. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Sint-Gillis-Waas?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.