DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Sint-Gillis-Waas. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw Sint-Gillis-Wase woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Sint-Gillis-Wase woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Gillis-Waas plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Gillis-Wase woning extra in de verf wordt gezet.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Sint-Gillis-Waas

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Gillis-Waas, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Sint-Gillis-Waas ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Gillis-Waas. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!