Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Sint-Genesius-Rode. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Sint-Genesius-Rode

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je huis te Sint-Genesius-Rode, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woonst in Sint-Genesius-Rode bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Sint-Genesius-Roodse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Genesius-Rode monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Genesius-Rode

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Sint-Genesius-Rode worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Sint-Genesius-Roodse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!