Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woonst in Sint-Eloois-Vijve bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Sint-Eloois-Vijfse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Sint-Eloois-Vijve geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. maatkast wit man

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Sint-Eloois-Vijfse huis extra in de verf.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Sint-Eloois-Vijve

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Eloois-Vijve, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Eloois-Vijve

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Sint-Eloois-Vijve ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Sint-Eloois-Vijve. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Sint-Eloois-Vijve?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Sint-Eloois-Vijve online besteld worden?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Sint-Eloois-Vijve komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Sint-Eloois-Vijve?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Sint-Eloois-Vijve. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Sint-Eloois-Vijve?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.