Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Sint-Denijs. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Sint-Denijs ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Sint-Denijs

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Sint-Denijs, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Denijs plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je woning extra in de verf zet.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Sint-Denijs. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!