Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Sint-Denijs-Boekel plaatsen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Een maatkast die het karakter van je Sint-Denijs-Boekelse huis extra in de verf zet. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Denijs-Boekel

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Sint-Denijs-Boekel worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Denijs-Boekel, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je huis in Sint-Denijs-Boekel bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Sint-Denijs-Boekelse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Denijs-Boekel installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Denijs-Boekel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!