Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Sint-Blasius-Boekelse huis extra in de verf. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Blasius-Boekel

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Sint-Blasius-Boekel ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Voor elke ruimte van je huis in Sint-Blasius-Boekel bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Blasius-Boekelse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Sint-Blasius-Boekel installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk. maatkast zwart

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Blasius-Boekel. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Blasius-Boekel. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!