Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Sint-Blasius-Boekel. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Sint-Blasius-Boekelse huis extra in de verf zet.

hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Blasius-Boekel

Ons maatwerk is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Sint-Blasius-Boekel ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Sint-Blasius-Boekel

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je huis te Sint-Blasius-Boekel. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Sint-Blasius-Boekel

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Blasius-Boekelse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Sint-Blasius-Boekel installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Blasius-Boekel. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot spoedig!