Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Sint-Blasius-Boekel. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Blasius-Boekelse woning extra in de verf wordt gezet. maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woning in Sint-Blasius-Boekel bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Blasius-Boekelse woonst staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Sint-Blasius-Boekel geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Sint-Blasius-Boekel

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Sint-Blasius-Boekel. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. maatkast zwart

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Blasius-Boekel

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woonst in Sint-Blasius-Boekel worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Blasius-Boekel. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!