Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Sint-Blasius-Boekel. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Sint-Blasius-Boekel

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Sint-Blasius-Boekelse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Sint-Blasius-Boekel geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Blasius-Boekel

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Sint-Blasius-Boekel ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Sint-Blasius-Boekel

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Blasius-Boekel, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Sint-Blasius-Boekelse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Blasius-Boekel. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Sint-Blasius-Boekel?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Sint-Blasius-Boekel online besteld worden?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Sint-Blasius-Boekel komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Komen jullie mijn woning in Sint-Blasius-Boekel op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Sint-Blasius-Boekel om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Sint-Blasius-Boekel?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.