Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Sint-Baafs-Vijve plaatsen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Baafs-Vijve

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Sint-Baafs-Vijve ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Sint-Baafs-Vijve: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Sint-Baafs-Vijve, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Sint-Baafs-Vijve

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Baafs-Vijfse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Sint-Baafs-Vijve installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. maatkast zwart

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Baafs-Vijfse woonst extra in de verf wordt gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Baafs-Vijve. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!