Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Sint-Antelinks. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Sint-Antelinks plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw huis in Sint-Antelinks ten volle gerespecteerd worden. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woonst extra in de verf.

Een kwalitatieve maatkast installeren in Sint-Antelinks: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je woonst te Sint-Antelinks, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Sint-Antelinks. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!