Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Serskamp. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Serskamp

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Serskamp worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Serskamp

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Serskampse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Serskamp. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Serskampse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

maatkast wit vrouw

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Serskamp

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je huis te Serskamp. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Serskamp. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!