Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Serskamp installeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Serskamp

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Serskamp worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Serskamp

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Serskampse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Serskamp geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Serskamp

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woonst te Serskamp, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Serskampse huis extra in de verf.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Serskamp. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!