Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten met karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woonst in Schoonaarde ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je huis extra in de verf zet.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woning

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Schoonaarde. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Schoonaarde

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Schoonaarde, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Schoonaarde. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!