Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Schepdaal. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Schepdaal ten volle gerespecteerd worden. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat ontwerpt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van jouw woning een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Schepdaal monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Schepdaal: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Schepdaal, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Schepdaal. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!