Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Schendelbeke. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Schendelbeke: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Schendelbeke, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast slaapkamer

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Schendelbeekse huis extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Schendelbeke

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Schendelbeke ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Compleet uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Schendelbeke

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Schendelbeekse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Schendelbeke monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Schendelbeke. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!