Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Schelderode. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Schelderode

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Schelderode, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Schelderode ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw woning een inventieve oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Schelderode geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Schelderode. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!