DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Rupelmonde. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Rupelmondse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Rupelmonde

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Rupelmonde ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Rupelmonde

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Rupelmondse woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Rupelmonde plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek. inbouwkast trap

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Rupelmonde: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je woning te Rupelmonde, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Rupelmonde. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!