Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Rozebeke installeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Rozebeekse woning extra in de verf zetten.

maatkast wit man

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te plaatsen in Rozebeke: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Rozebeke, gaat die jaren mee. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Een unieke kast op maat van je woonst in Rozebeke

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Rozebeke ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Rozebeke

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Rozebeekse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Rozebeke plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Rozebeke. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!