Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Rotem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Rotem: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Rotem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Unieke kasten met karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Rotem ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Voor elke ruimte van jouw huis een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Rotem monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Rotem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!