Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Ronsele. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Ronsele worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Ronsele

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je huis te Ronsele, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Een maatkast die het karakter van je woning extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van jouw woonst een originele oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Ronsele geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Ronsele. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!